top of page
63d27212e43e25e26e9f50c7_fotograf-maja-brand-bredda-bilden-teknikföretagen-21.jpg

OM OSS

MÖT VÅRT TEAM

Hej!

Jag heter Emma och är projektledare för våra tre talangprogram. Jag är den som vägleder både studenterna och partnerföretagen genom programmet och svarar gärna på dina frågor.

Jag har en bakgrund inom HR och event, och har tidigare arbetat med rekrytering av juniora talanger. När jag arbetar med talangprogrammen är mitt viktigaste uppdrag att skapa sammanhang som hjälper företagen att bygga nya relationer med deltagarna - givetvis samtidigt som alla har en minnesvärd, utvecklande och rolig upplevelse.

24.png
LENA LARSSON
VD

Kontakta mig

Mitt namn är Lena och jag är VD på CoGig som attangerar Female Technical Engineer. Under programmet kommer du träffa mig på de olika aktiviterna. Jag har också kontakten med potentiella nya partners till Female Technical Engineer.

22.png
ISABELLA OVERÖDDER
Rekryterare & projektledare för affärsnätverket

Kontakta mig

Mitt namn är Isabella och jag jobbar som rekryterare på CoGig som arrangerar Female Technical Engineer. Under programmets gång kommer du träffa mig på de olika aktiviteterna. Jag kommer även hålla i intervjuer med några av deltagare samt ge feedback på deltagarnas prestationer. Efter du har deltagit i Female Technical Engineer blir du en del av vårt affärsnätverk där jag är projekledare. Jag ser fram emot att fortsätta hålla kontakten med dig då!

23.png
LINN GUSTAFSSON
Marknad- & rekryteringskoordinator

Kontakta mig

Mitt namn är Linn och jag jobbar med marknadsföringen på CoGig och Female Technical Engineer. Jag jobbar även med all logistik kopplat till Female Technical Engineer såsom bokning av resor och hotell inför de olika partnerbesöken. Under programmets gång kommer du träffa mig på de olika aktiviteterna samt information om logistiken.

26.png
MADELEN PORSERUD
Affärsutvecklare

Kontakta mig

Mitt namn är Madelen och jag är affärsutvecklare och en utav grundarna till CoGig som arrangerar Female Technical Engineer. Just nu bor och jobbar jag från Kanada så du kommer inte träffa mig under programmets gång. Jag har kontakten med potentiella nya partners till Female Technical Engineer.

27.png
EVELINA HOFVING
Rekryterare

Kontakta mig

Mitt namn är Evelina och jag jobbar som rekryterare på CoGig som arrangerar Female Technical Engineer. Under programmet kommer du träffa mig på de olika aktiviteterna. Jag kommer även hålla i intervjuer med några av deltagarna samt ge feedaback på deras prestationer.

25.png
styrelsen_technical.png

Female Technical Engineer är ett av tre talangprogram som arrangeras av CoGig. CoGigs styrelse består av de fyra grundarna Evelina Ögren, Eva Fredriksson, Madelen Porserud och Caroline Bouzi. Här ses de tillsammans med CoGigs vd Lena Larsson. Du kommer att få chansen att träffa grundarna på Female Technical Engineer-galan.

CoGig startades av våra fyra grundare, alla kvinnliga ingenjörer som 2013 grundade CoGig med det första talangprogrammet för kvinnliga ingenjörsstudenter. Fokus låg på ingenjörer med ledarskapspotential. Så småningom tillkom ytterligare två program, med fokus på IT/tech och mer specialiserade teknikroller.

bottom of page