top of page
female technical engineer - ett talangprogram för kvinnliga och icke-binära ingenjörsstudenter

OM OSS

MÖT VÅRT TEAM

Hej!

Jag heter Emma och är projektledare för våra tre talangprogram. Jag är den som vägleder både studenterna och partnerföretagen genom programmet och svarar gärna på dina frågor.

Jag har en bakgrund inom HR och event, och har tidigare arbetat med rekrytering av juniora talanger. När jag arbetar med talangprogrammen är mitt viktigaste uppdrag att skapa sammanhang som hjälper företagen att bygga nya relationer med deltagarna - givetvis samtidigt som alla har en minnesvärd, utvecklande och rolig upplevelse.

emma fredriksson, cogig och female technical engineer, program manager
LENA LARSSON
VD

Kontakta mig

Mitt namn är Lena och jag är VD på CoGig som attangerar Female Technical Engineer. Under programmet kommer du träffa mig på de olika aktiviterna. Jag har också kontakten med potentiella nya partners till Female Technical Engineer.

lena larsson, vd cogig och female technical engineer
CECILIA NORK

Kontakta mig

Jag heter Cecilia och jobbar som rekryterare och projektledare för vårt affärsnätverk på CoGig som arrangerar Female Technical Engineer. Under programmet möter du mig på programmets olika aktiviteter. Jag kommer även intervjua några av deltagarna som får öva på en anställningsintervju samt får feedback från mig. Efter programmet kommer vi även höras i samband med att ni är en del av vårt affärsnätverk!

Rekryterare & Projektledare för CoGig's affärsnätverk
27.png
MADELEN PORSERUD
Affärsutvecklare

Kontakta mig

Mitt namn är Madelen och jag är affärsutvecklare och en utav grundarna till CoGig som arrangerar Female Technical Engineer. Just nu bor och jobbar jag från Kanada så du kommer inte träffa mig under programmets gång. Jag har kontakten med potentiella nya partners till Female Technical Engineer.

madelen porserud, affärsutvecklare och grundare cogig och female technical engineer
LINN GUSTAFSSON
Marknadskommunikatör

Kontakta mig

Mitt namn är Linn och jag jobbar med marknadsföringen på CoGig och Female Technical Engineer. Jag jobbar även med all logistik kopplat till Female Technical Engineer såsom bokning av resor och hotell inför de olika partnerbesöken. Under programmets gång kommer du träffa mig på de olika aktiviteterna samt information om logistiken.

linn gustafsson, marknad cogig och female technical engineer
styrelsen cogig och female technical engineer

Female Technical Engineer är ett av tre talangprogram som arrangeras av CoGig. CoGigs styrelse består av de fyra grundarna Evelina Ögren, Eva Fredriksson, Madelen Porserud och Caroline Bouzi. Här ses de tillsammans med CoGigs vd Lena Larsson. Du kommer att få chansen att träffa grundarna på Female Technical Engineer-galan.

CoGig startades av våra fyra grundare, alla kvinnliga ingenjörer som 2013 grundade CoGig med det första talangprogrammet för kvinnliga ingenjörsstudenter. Fokus låg på ingenjörer med ledarskapspotential. Så småningom tillkom ytterligare två program, med fokus på IT/tech och mer specialiserade teknikroller.

bottom of page