top of page
kvinnliga ingenjörer i cogigs affärsnätverk som har gått talangprogrammet female technical engineer

FÖR STUDENTER

AFFÄRSNÄTVERKET

VARFÖR ÄR NÄTVERK VIKTIGA?

I dag är nätverk ett av de viktigaste verktygen när det gäller att bygga och utveckla sin karriär. Affärsnätverk har alltid varit ett utbrett fenomen och allra vanligast bland män, vilket är något som CoGig vill förändra. Som ett resultat av talangprogrammen har vi kunnat skapa ett affärsnätverk för kvinnliga och icke-binära ingenjörer i olika skeden av sina karriärer. Nätverket utgör ett tryggt och stärkande sammanhang för kvinnor och icke-binära ingenjörer att växa, inspireras och utforska nya karriärmöjligheter.

Som medlem i GoGigs affärsnätverk är du inbjuden till både digitala och fysiska evenemang. Vi ser till att blanda karriärsnack och personlig utveckling med nöje.

COGIGS AFFÄRSNÄTVERK FÖR KVINNLIGA OCH ICKE-BINÄRA INGENJÖRER

Idag har nätverket vuxit till att omfatta både programalumner och ingenjörer som vi har kommit i kontakt med genom våra rekryteringsprocesser och nätverksevent. Nätverket har en mängd olika kompetenser såsom ledarskap och specialister inom data, produktion, hållbarhet, energi och logistik. Vi är övertygade om att det finns många möjliga matchningar att göra mellan ingenjörerna inom nätverket och våra partnerföretag.

COGIG - DIN KARRIÄRPARTNER

Som del av CoGigs Affärsnätverk kommer du att bjudas in till våra event och vi finns här när du letar efter nästa steg i din karriär. Vi är bara ett telefonsamtal eller mejl bort om du behöver vägledning eller stöd i olika karriärfrågor.
cogig, rekryteringsföretag med fokus på kvinnliga och icke-binära ingenjörer

ALUMNINÄTVERKET

Efter att du har deltagit i ett av Female Engineer-talangprogrammen blir du medlem i en mer exklusiv del av CoGigs affärsnätverk. Det betyder att du kommer att bjudas in till våra evenemang - skräddarsydda för våra alumner. Som alumn blir du också prioriterad när vi hjälper våra partnerföretag att hitta sin nästa anställning. Vi är övertygade om att vi kan göra den optimala matchningen för dig eftersom vi känner dig och dina intressen personligen. Vi vet att medlemmarna i vårt affärsnätverk har en enorm potential, så det är precis vad vi hjälper våra partners att se när vi hjälper dem att hitta de bästa talangerna, så att du kan ta dig an nya och spännande utmaningar precis utanför din komfortzon. Det är där både du och företaget kommer att växa!
bottom of page