FTE_Blad.png
DSC05538 (1).jpg

BLI VÅR PARTNER

Tillsammans med våra partnerföretag arbetar vi för att uppnå en jämn maktbalans i näringslivet!

Våra partners visar med konkreta initiativ att fler kvinnor ska upptäcka värdet av att jobba med teknik. Genom Female Technical Engineer skapar vi möjligheten för våra partnerföretag att attrahera och rekrytera framtidens kompetens och bidra till en jämnare maktbalans i näringslivet. 

VI ÄR STOLTA ÖVER VÅRA PARTNERS

Boliden_rgb.png
Daco_2768952 (1).png
logo-lkab-print.png
Holmen_Logo_Blue_RGB (1).png
Rejlers_Opensymbol_black_Rityta 1 (1).pn
NV_vector_black (1).png
 
christopher-burns-8KfCR12oeUM-unsplash.j
 

VAD VI ERBJUDER

REKRYTERA KVINNLIGA TOPPTALANGER

 

Under programmet får ni möjlighet att knyta kontakt med deltagarna och visa upp er verksamhet. På så sätt har ni möjlighet att attrahera och rekrytera kvinnliga talanger med potential att utmana framtidens teknik inom branschen.

BYGG ER PIPELINE

 

Som partners får ni möjlighet till kontakt av alla studenter som sökt till programmet, utöver deltagarna. Det innebär en möjligheten att bygga en pipeline som bidrar till ökad mångfald och kompetens för framtida rekryteringar. 

BREDDA ER MARKNADSFÖRING
 

Programmet marknadsförs både fysiskt, via sociala medier och nätverk på samtliga tekniska universitet i hela Sverige och därmed syns ni brett mot alla inriktningar och årgångar. 

SYNS I JÄMSTÄLLDHETSFRÅGAN

 

Som partnerföretag syns ni tillsammans med oss i jämställdhetsfrågan. En stor andel av dagens studenter, både manliga och kvinnliga, sätter stort värde i att bolag engagerar sig i jämställdhetsfrågan.

 

"Vi vill skapa en arbetsplats som uppmuntrar till nytänkande, där alla får plats. Ökad jämställdhet och mångfald är därför viktigt för oss i vårt arbete att bli det mest lärande bolaget i branschen. Därför är vi med i Female Technical Engineer."

- Jenny Edfast, VD 
Rejlers Sverige